Sisäänkirjautuminen keskeytetty
Sulje
Virheelliset käyttäjätiedot
Sulje
Sisäänkirjautumistiedot puuttuvat
Sulje
Sisäänkirjautuminen onnistui
Virheelliset käyttäjätiedot
Tuote on lisätty ostoskoriisi
Varmennus keskeytetty
Varmennus onnistui

Lyhyesti Resurs Bankista

Resurs Bank AB aloitti toimintansa Suomessa 2007. Tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Tuotteitamme ovat kuluttajalainat, luottokortit ja vähittäiskaupan myyntirahoitus sekä kivijalassa että verkossa. Resurs Bankilla on Suomessa noin 100 000 kuluttaja-asiakasta. Kaupan myyntirahoituksen kumppaneina on yli 1 500 yritystä. Suomessa asiakkaitamme, kumppaneitamme ja muita sidosryhmiä palvelee yli 50 asiantuntijaamme.

Resurs Bank perustettiin 1977 ja se on kaupan myyntirahoituksessa yksi pohjoismaiden johtavista pankeista. Myymälöissä ja verkossa tarjottavien houkuttelevien ja joustavien rahoitusratkaisuiden ansiosta Resurs Bank on kasvanut nopeasti ja sillä on asiakkaanaan yli 1 200 myymäläketjua, joissa yhteensä 35 000 myymälää. Vähittäiskaupan rahoituksen pohjalta tarjonta on kehitetty kattamaan myös yksityislainat, luottokortit ja säästötilit. Kuluttaja-asiakkaita on Pohjoismaissa yhteensä yli 5 miljoonaa. Resurs Bankilla on ollut pankkitoimilupa vuodesta 2001 ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Vuoden 2015 lopussa lainakanta oli yli 2,0 miljardia euroa.

Tutustu Resurs Bankin kotisivuihin!

Supremecard.fi käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi sivuillamme. Klikkaamalla "Jatka" hyväksyt evästeiden käytön.