Sisäänkirjautuminen keskeytetty
Sulje
Virheelliset käyttäjätiedot
Sulje
Sisäänkirjautumistiedot puuttuvat
Sulje
Sisäänkirjautuminen onnistui
Virheelliset käyttäjätiedot
Tuote on lisätty ostoskoriisi
Varmennus keskeytetty
Varmennus onnistui

lock

Turvallisuusohjeita

Vinkkejä kortin turvalliseen käyttöön

  • Allekirjoita uusi kortti heti kun saat sen.
  • Säilytä henkilökohtaista tunnuslukua (PIN-koodi) turvallisessa paikassa.
  • Älä koskaan anna kenellekkään salasanaasi, pin-koodiasi tai kortin numeroasi.
  • Älä jätä korttia valvomattomaan paikkaan.
  • Paina tunnusluku mieleesi ja suojaa näyttö aina, kun näppäilet tunnusluvun.
  • Hävitä kuitit, lentoliput, matkasuunnitelmat ja muut paperit, joissa korttinumerosi näkyvät.

Emme koskaan ota sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse kysellelläksemme tunnuslukuasi tai salasanaasi.

Tietoa huijausmenetelmistä

Rikolliset käyttävät muun muassa seuraavia keinoja saadakseen asiakkailta henkilökohtaista tietoa.

Skimmaus
Skimmauksella tarkoitetaan kortin magneettinauhalla olevan tiedon kopioimista. Tietojen avulla luodaan väärennetty korttikopio, jota käytetään alkuperäisen kortinhaltijan nimissä. Kortti voidaan skimmata maksupäätteellä tai käteisautomaatilla. Verkossa skimmaus ei ole mahdollista. Skimmauslaitteet asennetaan kortinlukijaan erillisenä lisävarusteena.
Tietojenkalastelu
Tietojenkalastelun (phishing) tavoitteena on huijata esimerkiksi pankin asiakkailta pankkitietoja ja käyttää näin saatuja tietoja rikollisesti. Keinoja huijata tietoja on monia. Seuraavissa kappaleissa esitellään joitakin niistä.

Verkossa: Asiakkaalta pyritään saamaan henkilökohtaisia tietoja väärennetyllä sähköpostilla tai häntä pyydetään käymään sivustossa, joka tartuttaa käyttäjän koneeseen tietoja keräävän ohjelman. Viime aikoina hyökkäykset ovat kohdistuneet myös sosiaaliseen mediaan, jossa ihmisiltä on yritetty urkkia arkaluonteisia tietoja. Emme koskaan pyydä asiakkaitamme luovuttamaan arkaluonteisia tietoja kenellekään, edes viranomaisille.

Puhelimitse: Usein tietoja yritetään kalastella myös puhelimitse. Soittaja voi esimerkiksi väittää soittavansa pankista ja tarvitsevansa verkkopankkitunnuksesi tai kortin PIN-koodin. Syy siihen, miksi tietoja tarvitaan, voi soittajan mukaan olla esimerkiksi häiriö pankin tietojärjestelmässä tai se, että soittaja on löytänyt varastetun korttisi ja tarvitsee koodin kortin lukitsemiseen.

Supremecard.fi käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi sivuillamme. Klikkaamalla "Jatka" hyväksyt evästeiden käytön.